Забрзано стареење и стрес

Научниците докажале дека поради присуство на хроничен стрес во организмот доаѓа до забрзано стареење.Успешното регулирање на стресот е основа на "антиејџинг" медицината...

Стрес и карцином

Хроничниот стрес и трауматските настани во животот го "рушат" имунитетот.Научниците докажале дека под нивно дејство имунолошкиот систем дозволува појава и ширење на карцином...

Форум – Дали живееме во стрес

Дали живееме под стрес? Колку е стресот присутен во секојдневието? Што се најчестите причини за стрес денес? Членовите на Антистрес клуб дискутираат во клупскиот форум...


Ново!! Антистрес он-лајн!

Аудио-визуелни АНТИСТРЕС, ВЕЛНЕС и АНТИЕЈЏИНГ програми.

Научете ги вештините на:

релаксационен тренинг

Психомоторна релаксација

висцерален тренинг

Регулирање на стресот во внатрешните органи

позитивен тренинг

Позитивно програмирање на мислите

самоисцелување тренинг

Покренување на моќта на самоисцелување

контемплативен тренинг

Смирувачка медитација и влез во здрав сон

вионизер

Ресетирање на врската ум-тело

Ефикасни програми за минимална цена!
Едноставни за употреба!

 АНТИСТРЕС КЛУБ

АНТИСТРЕС КЛУБ е дополнителен и исклучителен програмски простор кој е наменет единствено за членовите на клубот. Со зачленувањето (КЛУБ регистрација), секој член на клубот ги стекнува следните поволности:

  • Месечна употреба на 50 интерактивни аудиовизуелни АНТИСТРЕС ПРОГРАМИ (по свој избор)

  • Пристап и учество во клупскиот ФОРУМ

  • Ексклузивно користење (само за членовите на Клубот) на СПЕЦИЈАЛНИТЕ ПРОГРАМИ (33):
    несоница, замор, исцрпеност/прегореност, загриженост, трема, учење, бес, негативни мисли, напнатост, анксиозност, депресивност, страв, акутен стрес и траума, посттрауматско стресно пореметување, креативност, спорт, стареење и антиејџинг, главоболка, болка, тахикардија и аритмија, хипертензија, болести на крвни садови и срце, хормонални пореметувања, хипертиреоза, дијабетес, ПМС и ПМДП, алергии, астма, стомачни стресни пореметувања, пад на имунитет, автоимуни заболувања, карцином и постоперативни состојби 

  • Други информации, програми и активности кои со текот на времето ќе бидат дизајнирани исклучително за потребите на членовите на клубот

 

Зачленете се!

Што е тоа стрес?

Дали, колку и кога е опасен?

Информирајте се правилно за стресот и стресните последици!

Колку сте под стрес?

Колкава ви е склоноста и ризикот кон стресни пореметувања во моментов?

Дали сте анксиозен, депресивен?

Имате ли панични напади?

Тестирајте се бесплатно!

Сакате да научите како да го регулирате стресот?

Одберете го вистинскиот програм за самопомош!

Имате потреба од стручен совет?

Советувајте се он-лајн!

Сакате да учествувате во заштитени групни дискусии?

Бидете учесник на клупскиот форум!

Имате потреба од достап до специјални програми за регулирање на стресот и стресните последици?

Станете член на Антистрес Клуб!

Сакате неограничен месечен пристап до аудио-визуелните програми?

Станете член на Антистрес Клуб!